A i n a  l ö y t y y  p o l k u ,  j o t a  e d e t ä

Elämäntaidon Valmennus / Life Coaching 

Kuinka rohkeasti uskallat rakentaa itsellesi omannäköistäsi elämää? Miten huikeaa olisi elää omien arvojesi mukaisesti? 


Elämäntaidon valmennus / Life Coaching tukee sinua, kun huomaat, ettei elämäsi jostain syystä ole sinun näköistäsi. Jollakin elämänalueellasi oleva asia saattaa askarruttaa sinua, tai sinulle on vielä hieman epäselvää, millaista elämää oikeasti haluaisit elää, tai ehkä sinulla ei vaan vielä ole riittävästi rohkeutta ryhtyä toteuttamaan toiveitasi. Coachingin avulla löydät uusia näkökulmia ja uskallat edetä rohkeammin kohti sinunnäköistäsi elämää. 

Life coachingilla usein halutaan kirkastaa jotain haasteelliseksi koettua asiaa ja löytää siihen uusia ratkaisukeinoja, joskaan coachingiin ei aina tarvitse tulla "ongelman" kanssa, vaan coachauksen avulla voi myös reflektoida, mitkä tekijät ovat auttaneet sinua onnistumaan jossakin asiassa oikein hyvin. Ja kyllähän meille ihmisille joskus on vaan helpottavaa yksinkertaisesti saada puhua mielessä pyöriviä asioita ääneen ulkopuoliselle henkilölle ja saada omat ajatukset siten järjestykseen. 

Oma lähtökohtani on, että meidän tulisi voida ja saada elää omanlaistaan elämää, toteuttaen omia arvojaan, vahvuuksiaan ja toiveitaan. Oma yrittäjyyteni pohjautuu vahvasti siihen, että sen avulla haluan rajkentaa omannäköistäni elämää. Mikä olisi sinunnäköistäsi elämää? 

Aiheesi life coachingissa voi periaatteessa olla miltä elämänalueelta vain. Käytännössä ihminen on kokonaisuus, ja se, mitä elämässä tapahtuu jollain tietyllä elämänalueella, usein säteilee myös muille elämänalueille - niin hyvässä kuin pahassa. Näin myös ratkaisujen osalta. 

Koska life coachingissa usein työstetään asioita, joiden äärellä on hyvä oikeasti pysähtyä ja prosessoida, ja antaa ajatusten edetä ajan kanssa, suosittelen life coaching prosessin kestoksi 4 kertaa tai enemmän. Tapaamisten määrä toki vaihtelee käsiteltävän aihepiirinkin mukaan, ja sekä aihe että kesto ovat täysin sinun päätettävissäsi.  

Hinnat yksityishenkilöille:

3 x 1,5h yht 620€

4 x 1,5h yht 820€

6 x 1,5h yht 1220€

tai 230€ /krt  (hinnat sis alv 24%)

Tapaamiset pidetään etäyhteydellä (Teams, Zoom, Google Meets) tai kasvokkain.    


Enenevässä määrin asiakkani sopivat myös pitkäaikaisen coaching-suhteen, jolloin voimme sparrailla esim. vuoden ajan kuukausittain tai silloin, kun tarvetta coachingille on. Tutuksi tulleen coachin kanssa asioiden työstäminen koetaan helpoksi, voidaan jatkaa eteenpäin siitä, mihin viimeksi jäätiin.

 

Esimerkkiaiheita: 

 

Mitä saat life coachingista: 

Haluat tunnistaa arvosi ja ryhtyä elämään niiden mukaisesti

Haluat löytää keinoja ja rohkeutta unelmiesi toteuttamiseksi

Olet ison muutoksen äärellä ja kaipaat siihen tukea

Olet pyöritellyt jotakin asiaa mielessäsi jo pitkään, muttet pääse siinä eteenpäin, kaipaat ulkopuolista keskustelukumppania

Etsit tasapainoa elämäsi osa-alueiden kesken


Saat rohkeutta elää omannäköistäsi elämää!

Innostusta ja varmuutta unelmiesi toteuttamiseen

Tunnet vahvuutesi ja osaat hyödyntää niitä elämässäsi

Arvostat itseäsi ja mielipiteitäsi

Voimaannut ja luotat itseesi

Elät ja toimit arvojesi mukaisesti

Jaksat paremmin

Etenet unelmiasi kohden helpommin ja mukavammin