A i n a  l ö y t y y  p o l k u ,  j o t a  e d e t ä

Aurinkoinen Polku - Merja Uschanoff

Aina löytyy polku, jota edetä

 

Autan sinua luomaan omannäköistäsi uraa, omaan itseesi luottaen ja vahvuuksiasi hyödyntäen. Tuen sinua etenemään rohkeasti kohti työelämän tavoitteitasi. Uskon, että kaikilla ihmisillä on luontaisia vahvuuksia - myös sinulla - ja että vahvuuksilla toimiminen tuo onnistumisen kokemuksia ja ylläpitää hyvinvointia. Myös omien arvojen tunnistaminen ja niiden mukaan eläminen edistävät omannäköisen elämän toteutumista. 

Minulle tärkeää ja inspiroivaa on, kun coachattavani tunnistaa vahvuutensa, arvostaa itseään omana itsenään, ja antaa itselleen luvan tehdä sellaisia ratkaisuja, joita oikeasti haluaa. 


Polkusi unelmatyöhön -uracoaching 

Uracoaching auttaa sinua selkiyttämään urasuuntaasi, tunnistamaan osaamistasi ja onnistumaan työnhaussasi. 

Koetko olevasi urallasi jumissa, etkä tiedä miten pääsisit siitä eteenpäin? Tai ehkä et tiedä, millaiseen työhön seuraavaksi haluaisit? Onko sinun vaikeaa tunnistaa osaamistasi? Tai et ole koskaan vielä ollut unelmatyössäsi? Tai kenties olet hakenut jo aktiivisesti töitä, mutta jostain syystä työnhakusi ei tuota toivomaasi tulosta? Uracoachingissa autan sinua löytämäänr atkaisuja näihin asioihin.  

 

Onnistu nykytyössäsi -coaching

Työelämäcoaching auttaa sinua työskentelemään vahvuuksiasi hyödyntäen, kehittämään toimintatapojasi ja saavuttamaan työtavoitteesi. Coachauksessa saat aikaa pysähtyä oman itsesi ja työsi äärelle. 

Työelämäcoachingissa tyypillisiä tilanteita ovat esim. tiukka projekti, muutostäyteinen vuosi, asiantuntijasta esihenkilöksi siirtyminen, uudessa työtehtävässä aloittaminen, oman osaamisen rohkeampi esiin tuominen, yhteistyösuhteiden luominen, töiden priorisointi ja ajankäytön tasapainottaminen.  


Coaching-palvelut yrityksille

Uracoachingilla tuetaan henkilöitä tunnistamaan osaamistaan ja suuntaamaan uraansa. Vahvuuksien ja motivaation tunnistaminen auttaa myös kehityskeskusteluissa. 

Outplacement coachingin avulla tuetaan irtisanottavien henkilöiden irtautumisprosessia ja uudelleen työllistymistä.  

Business coachingilla tuetaan asiantuntijoita ja esihenkilöitä onnistumaan ja kehittymään työssään, löytämään uudenlaisia toimintapoja ja reflektoimaan omaa toimintaansa.