A i n a  l ö y t y y  p o l k u ,  j o t a  e d e t ä

Onnistu nykytyössäsi!

Työelämässä tapahtuu ja muuttuu paljon, ja ihmisten tulisi olla osaavia, itsenäisiä ja joustavia. Kaiken hälinän ja haasteiden keskellä voi kuitenkin kokea olevansa yksin. 

 

Työelämäcoaching auttaa sinua onnistumaan työssäsi, kehittymään ja hyödyntämään omia vahvuuksiasi työelämässä. Voit olla johtaja, esihenkilö, asiantuntija tai työntekijä - työelämäcoaching sopii kaikille. 

Työelämäcoachingin vahvana lähtökohtana on, että sinä onnistuisit työssäsi mahdollisimman hyvin. Coaching-keskusteluidemme aikana autan sinua työstämään valitsemaasi työelämääsi liittyvää aihetta, löydät siihen uusia näkökulmia ja luot siihen itsellesi konkreettisia toimintaideoita. Coachausten välisenä aikana kokeilet ideoitasi käytäntöön ja reflektoit niitä coachaustapaamisissamme sen jälkeen. Huomaat kehittymisesi, saat onnistumisen kokemuksia ja lisää luottamusta toteuttaa itseäsi työssäsi.

Työelämäcoachingilla tuetaan usein omien toimintatapojen kehittymistä, joka tyypillisesti tapahtuu ajan kuluessa, oivaltaen ja kokeillen. Siksi suosittelenkin työelämään liittyvässä coachauksessa useamman kuukauden coaching prosessia. Tämä mahdollistaa sinulle ideoinnit, kokeilut, reflektoinnit, ja ennen kaikkea haluamiisi muutoksiin liittyvien toimintatapojesi kehittymisen käytännössä ja niiden juurtumisen päivittäiseen työhösi. 

Suosittelen työelämäcoachingin kestoksi vähintään 4-6 krt, jotta ehdit toteuttamaan coachauksissa löytämiäsi ideoita arjen työhösi tapaamistemme välissä. Toki sinä itse tiedät parhaiten, kuinka monta tapaamista olisi sopiva määrä juuri sinulle. Kunkin tapaamisen pituus on 1,5h, jolloin ehdimme hyvin paneutumaan aiheeseesi ja tuen sinua löytämään tilanteeseesi sopivia ratkaisuja. 


Hinnat yksityishenkilöille: 

4 x 1,5h yht 820€

6 x 1,5h yht 1220€

tai 250€ /krt  (hinnat sis. alv 24%). 


 

 Milloin työelämäcoachingiin: 

 

Mitä sinä saat työelämäcoachingista: 

 Nykyisessä työssä kehittyminen

Oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen

Kadonneen työmotivaation löytäminen

Oma ajankäyttö

Omien arvojen toteuttaminen työssä

Haasteelliset tilanteet tai ihmissuhteet työssä

Muutostilanteet työssä

Asiantuntijasta esihenkilöksi 

Oman johtamistavan kirkstaminen

Valmentavan johtajuuden vahvistaminen

Osaat hyödyntää luontaisia vahvuuksiasi työssäsi

Kehität uusia parempia toimintatapoja työntekoosi

Luotat omiin kykyihisi

Kehityt esihenkilönä 

Omaksut valmentavan vuorovaikutustyylin

Löydät uusia näkökulmia työtilanteisiisi 

Opit järjestelemään aikaasi tasapainoisemmin

Etenet työpaikan muutoksissa helpommin

Koet olevasi oman työelämäsi osaaja ja että sinulla on keinoja työssäsi onnistumiseksi